Contacteer ons

Problemen/vragen over bewegwijzering en/of routeplanner

Bekijk zeker eerst ons veelgestelde vragen pagina. De kans is groot dat je daar snel een antwoord vindt.

Als je een fout ontdekt hebt op onze website of app (foute weergave van een route, knooppunt,...), laat dit dan zeker weten via info@wandelknooppunt.be.

Vragen of opmerkingen over problemen op een wandelnetwerk in Vlaanderen? Is er een bordje verdwenen, stel je vandalisme vast of een ander probleem tijdens een wandeltocht langs knooppunten? Richt je vraag rechtstreeks tot de beheerders van de wandelnetwerken:

nummering wandelnetwerk Routedokter provincie Antwerpen
voor alle wandelnetwerken in de provincie Antwerpen - meldpunt
nummering wandelnetwerk Routedokter Toerisme Vlaams-Brabant
voor alle wandelnetwerken in de provincie Vlaams-Brabant - meldpunt
nummering wandelnetwerk Routedokter Toerisme Oost-Vlaanderen
voor alle wandelnetwerken in de provincie Oost-Vlaanderen - meldpunt
nummering wandelnetwerk Routechirurg Westtoer
voor alle wandelnetwerken in de provincie West-Vlaanderen - meldpunt
nummering wandelnetwerk Toerisme Limburg
voor wandelnetwerk Limburg - meldpunt
nummering wandelnetwerk Toerisme Voerstreek
voor wandelnetwerk Voerstreek - meldpunt

Je kan ons contacteren voor alle vragen aangaande wandelknooppunt.be. Wil je problemen op het terrein melden (ontbrekende of beschadigde bordjes, versperde weg,...), neem dan contact op met de betreffende routedokter (zie kader links).

Wandelknooppunt is tot nader order een eenmansproject (over ons). Je kan wel stellen dat deze website een uit de hand gelopen hobby is. We doen ons best om zo snel mogelijk op alle vragen van bezoekers te antwoorden maar hier kunnen enkele werkdagen overheen gaan.

Daarom willen we je vriendelijk vragen om, vooraleer je contact met ons opneemt, eerst eens even op de veelgestelde vragen pagina te gaan kijken. De kans is groot dat je daar direct een antwoord op je vraag vindt.

Vind je toch niet het gepaste antwoord op je vraag in onze faq? Stuur dan zeker een mailtje naar info@wandelknooppunt.be. Hou er wel rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren vooraleer we je van antwoord kunnen dienen.