Word abonnee en maak gebruik van extra functies

Het basisgebruik van van wandelknooppunt.be en de bijhorende apps voor Android en iPhone zijn gratis. Er zijn echter een aantal extra interessante functies waarvan je gebruik kan maken als je abonnee wordt:

Op wandelknooppunt.be:

Routeplanner Pro

Je kan naast onze routeplanner langs wandelknooppunten ook gebruik maken van onze 'vrije' routeplanner. Je plant routes langs waar je wilt in heel Belgiƫ (en heel Europa).

Bewaar het overzicht

Je kan op de routeplanner aangeven langs welke trajecten je ooit al gewandeld hebt. Je bouwt zo een mooi overzicht op van alle trajecten die je in Vlaanderen al gewandeld hebt.

Synchroniseer met app

De routes die je bewaart in je online account op wandelknooppunt.be zijn voor abonnees ook onmiddellijk beschikbaar in de app. De app synchroniseert met je online account.

In de mobiele app:

Laat je leiden

Maak gebruik van de navigatiemodus met stemnavigatie in de app en laat je leiden langs de mooiste plaatsen in Belgiƫ. Je afgelegde afstand en tijd worden geregistreerd.

Bespaar kosten

Download in de app alle routes voor offline gebruik. Je hoeft tijdens je wandeling niet verbonden te zijn met mobiel internet om de app 100% te gebruiken. Zo verdien je je abonnement snel terug.

Premium Routes

Vind inspiratie in de door wandelknooppunt.be geselecteerde Premium Routes. Een Premium Route voldoet aan een aantal kwaliteitseisen en laat je de mooiste plaatsen ontdekken.

Andere functies die in de app beschikbaar zijn voor abonnees:

Geen advertenties meer: in de de mobiele app worden geen advertenties meer getoond.

Registreer langs waar je wandelt: wanneer je tijdens het wandelen gebruik maakt van de app, registreert de app langs welke trajecten je wandelt. Je krijgt zo een overzicht van waar je ooit al gewandeld hebt waardoor je steeds de nieuwste wandeltrajecten kan verkennen.

In de toekomst worden nieuwe functies toegevoegd voor abonnees.

€ 9.99 voor 1 jaar

Abonnementen die je hier koopt worden NIET automatisch verlengd. Twee weken voor een jaarabonnement vervalt, krijg je een herinneringsmail van ons en kan je vrijblijvend je abonnement verlengen.

Betaalmethode:

Koop abonnement

Gebruiksvoorwaarden

  1. Om een Wandelknooppunt jaarabonnement te kunnen kopen, moet de gebruiker over een Wandelknooppunt account beschikken. Een account kan hier gratis aangemaakt worden.
  2. Wanneer het abonnement aangekocht is, wordt het automatisch geactiveerd op deze website en in de mobiele app van Wandelknooppunt nadat de gebruiker met zijn Wandelknooppunt account inlogt. Het abonnement is gekoppeld aan het emailadres van de Wandelknooppunt account waarmee de gebruiker/koper het abonnement kocht.
  3. Een gebruiker mag zijn abonnement niet delen met anderen. Een abonnement is enkel geldig voor de gebruiker die het abonnement aankocht. Indien de gebruiker over meerdere toestellen beschikt (iPhone, iPad, iPod, tablet,...) mag 1 abonnement op al deze toestellen gebruikt worden. Indien er misbruik wordt vastgesteld, behoudt Wandelknooppunt het recht om het abonnement van de betreffende gebruiker in te trekken.
  4. Het jaarabonnement gaat in vanaf het moment van aankoop op deze pagina. Een jaarabonnement is 365 dagen geldig vanaf de datum van aankoop. 2 weken voor de einddatum van een abonnement, krijgt de gebruiker een email met de vraag of hij/zij het abonnement wenst te verlengen. Abonnementen worden niet automatisch verlengd.
  5. Een Wandelknooppunt jaarabonnement is een digitale aankoop. Een aangekocht Wandelknooppunt jaarabonnement wordt niet terugbetaald na aankoop.
  6. Elke gebruiker die een Wandelknooppunt jaarabonnement koopt gaat akkoord met de gebruiksvoorwaarden bepaald op deze pagina.
  7. Deze service wordt aangeboden door wandelknooppunt.be, een project van 2infinIT bvba (Mortelbroekstraat 32, 3271 Averbode - BTW BE 0834 906 219). Vragen rond Wandelknooppunt jaarabonnementen kunnen gesteld worden via email (info@wandelknooppunt.be) of telefoon: (+32 (0) 472 86 67 54).

Klik hier om een abonnement te kopen